cry

meningen "the time of your life"..
den är svår.. jag tror att du har varit med om den. och jag vet att jag inte har det.. vilket gör saken svårare!
du vet att jag vill göra allt för dig. men ibland känns det svårt.. som om jag inte har så mycke att komma med till dig längre.. att du redan har varit med om till exempel "the time of your life".. jag vet inte.. ni som kommer läsa det här kommer inte förstå mig. det vet jag redan.. det är för svårt att föreställa sig.. ni kommer aldrig förstå. inte förren ni är i samma sits själv.. så jag tänker inte ens begära att ni ska försöka förstå.. men jag vill skriva det här.. ingen som förstår mig iallafall.. kanske nån som finns därute som förstår mig..

jag lägger ner det här nu.. jag kommer ingen vart med det jag vill ha sagt ikväll endå så.. ha en bra kväll!
PUSS

snart sommar & sol :>

skit förbannad idag!
dålig dag ;) haha.
men åh, jag orkar fan inte skriva nå mer nu ;)
var i valbo igår och shoppade iallafall. trevligt det hörrni ;)
hittade massa kläder som jag ville ha.. men ingenting som min plånka tillät ;) haha
idag blir det lugnt. får se vad som händer. fint väder ute :) ska kila nu ! :) PUSS

taggar lördag nu som satan! ska möta fotbolls grabbarna i handboll då :)
och tobbe ska få spö :) mycke roligt.

justia, hade en ganska läskig dröm inatt. fy satan.
aja

hejhej!

453483-7


upd.

I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open

jag vet inte så mycke längre..
What's happenin, we have to talk..
Känner mig lite vilse.. lite lost..
har lust o skriva av mig lite.. men ändå inte.. eller vet fan inte..
skulle vara skönt.. frågan är om jag inte bara går in och ställer mig i duschen och spolar av mig allt skit och hoppas på att jag kommer ut som en ny människa... kanske.. funkar nog inte. jävla pessimist rebecca. suck!
nu tänkerj ag iallafall sticka in i duschen..  blir kanske lite partajj i kväll.. förhoppningsvis ! :) men vi får se!
vi ses. hejs

Anna Berger, älskar Rebecca Rooth

image5

// Anna Berger

sportlov*

roligt.. åkt på bihåleinflammation?
suck.. maybe..
funderar på att ta en tripp in till valbo med min kära låtsas syster lina.
ja kanske de. känns som om jag behöver det. vill inte sitta inne nå mer.
skit samma. jag orkar inte skriva längre! hejs  PUSS

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. <3

trött.
slapp.
sjukt mycke för tidigt för mig.
hamnade på bokrean.
ångrar mig.
 suck*

idag ska jag iallafall träna med B-pojkarna. blir trevligt det!
eftersom mina vanliga träningar i forsbacka är inställda denna vecka pga. att dom ska byta lysrör o skit i forsbacka hallen. kul liv! aja, men just därför blir denna B-pojks träning en nödlösning för att jag inte ska bli så fruktansvärt rastlös denna vecka för att jag inte får spela handboll. OKEJ, kalla mig tokig. men jag lever liksom för handbollen så.. i princip iallafall ;) ta det inte sååååååååååå bokstavligt. men jag känner att jag bara är trött och dryg idag. och därför slutar jag här. PUSS

justia måste bara skriva en sak till.
siffran 8
sen vad jag menar med den får ni lista ut själv. :)

apelsinsaft


orkar inte skriva nått idag..
är trött som vanligt.. sitter och kikar på tjenare kungen med syster lina, syster frida och fridas kompis melinda.
nu ska jag kila! PUSS

sing for me and sing for life

sitter här och lyssnar på musik nu :)
är trött som vanligt ;) haha! menmen, har tråkigt dessutom..
ska iväg på damernas match 17.45 ;) då kommer hanna & hennes mor och hämtar mig och linaflina! :)
matchen börjar 18.30 ;) funderar på om jag ska gå och sätta mig framför tv:en med mina kära systrar och syrrans kompis melinda snart! :) har så sjukt tråkigt så kan väl gå och vara lite social! ;)
helgen har varit lite blandad måste jag få säga. fest i fredags, jävligt roligt att träffa lite gamla vänner o sånt ! blev lite kaos bara, men det löste sig det också! :) var där med linus, anna & hanna! :) somnade hemma i hannas lägenhet runt kl.4 skulle jag tro! sen vaknade jag av att hannas mobil började runt kl. 10! hon skulle ju iväg och jobba ;) och linus och anna sov i vardagsrummet ;) haha! så lördagen blev slapp.. var hem till min kära låtsas syster emma som nyss har flyttat till en etta. sjukt fin lägenhet måste jag säga! :D sen var jag bara hemma. lina och jag köpte chips & dipp! :) sen frossade jag och frida i det till melodifestivalen. och min kära björn gustavsson är kung! :) helt underbart bra! :D före det så blev det käka på donken också! trävligt. sen blev det till att krypa ner i sängen till brottskod försvunnen eller vad det nu heter. trevligt det också, sen slocknade jag dock!
vaknade imorse av alla människor som inte kan låta bli att terrorisera mig med så jävla många sms varenda morgon.. som vanligt! gick upp.. kikade på tv, käkade frukost, satt en stund vid datorn, tog en dusch, fixade håret, slappade i soffan med syster lina :) mys! och nu sitter jag här igen då! haha, och inte har jag speciellt många planer inför sportlovs veckan heller. jag och lina ska ta en tur upp till kungsberget vet jag iallafall. blir trevlans det! sen har jag inga fler planer. ganska skönt faktiskt. sova hela dagarna! ;) får pengar på tisdag! :) får se hur fort dom försvinner iväg den här månaden då! ;) sen har jag fått lite nya kläder av min kära mor nu redan också :) bara för att hon är så snäll :) haha! men, nuså.. nu ska jag lägga av med mitt tidsfördriv. vill bara hälsa ille & damlaget lycka till på matchen idag! ;) jag ska skrika lite extra bara för att ille är med ! :) tv står på schemat nu! hörs, PUSS

ppaaarrdiiieee

god jul typ..-
nejdå, men nuså! nu börjar äntligen våren komma. fick lite vår känslor idag. men det blåser kallt! :/
festa idag är det tänkt. var taggad i början på dagen, men det lyckades ju avta.. nu sitter jag här och är bara trött och sliten och skulle vilja softa framför tv:en med en påse chips m. dipp, en skål popcorn & en stor fet godis påse. men icke sa nicke. blir hem till persson idag! :) får hoppas på det bästa!
men, jag är trött på att skriva i bloggen. är lite lat. men sånt händer. ska verkligen ta och skriva lite längre snart.. alldeles snart. på sportlovet kanske ;) nu ska jag packa lite iallafall, blir nämligen så att jag ska sova hos persson ;) jag, anna, hanna & linus ! :) haha! trevligt!

trevlig helg gott folk,
kisses

- ingenkommentar!!

-  har ingenting att skriva. är trött. vill sova!!
vill försvinna nu.. om det går?

big girls don't cry

så nu sitter jag här hemma vid datorn som vanligt.. nu när det är sååå fint väder ute och jag har studiedag & allt.
 älsklingen gick ut förmiddag så honom kan man inte heller tvinga med ut på promenix ;) menmen, han slutar väl om X-antal timmar så :) men, gårdagen var väldigt gosig och trevlig. älsklingen & jag käkade tårta (som jag bakat, lägger ut bild på den sen) & chokladpudding och grädde. haha, det blev dock ALLDELES förmycke så vi la oss i sängen och tyckte synd om oss själva eftersom vi hade tryckt i oss alldeles för mycket. haha, sen runt kl. 23 blev jag alldeles galet sugen på morötter och pommes så då snodde vi morsans bil och köpte det på donken :) hihi, vårat egna lilla kära kärleks donken ;)) sen åkte vi runt lite oså, sen hem igen och kikade på tv och myste lite. och sen somnade min lilla älskling och jag somnade i hans armar.. väldans mysigt. när jag väl vaknade så var han då borta eftersom han skulle jobba förmiddag.. men då får jag träffa honom ikväll ist :) MYS!
ikväll ska jag ta småtjejernas träning själv för hanna ska jobba kl. 16-19 ;) och sen ska jag och min bästis hannapanna på bandy! trevligt! sen bär det av hemåt och träffa älskling. justia, timo ringe igår och sa att ala inte skulle komma imorgon.. så småflickorna ska bara möta Arbrå i fba imorgon :) På MIN hemma plan! :) haha, menmen. nu ska jag klä på mig lite och fixa mig lite, sen ska jag gå ut och ta en lång promenix ner till stan tror jag :)  vill till kungsberg men har ingen att åka dit med ;) haha!

ha en bra dag gott folk! PUSS  // rutigarooth

förresten, jag har beställt en sån här tröja också! snyyggggg ;)



image1

alla hjärtans dag med ÄLSKLING!<3

nu sitter jag här med älskling ;) vi snodde nyss morsans bil och var o käkade på donken. eller ah, haha. köpte två påsar minimorötter (baby carrots) och en stor pommes i driven ;) haha! :) nu sitter vi här och käkar :) menmen, ska tillbaka till tv och mysa nu ;) vi har ätit min super goda hallon & maräng tårta idag också :) suveränt god! ;) stjärnkocken rebecca ! ;) menmen, ska kila nu:) ha en bra alla hjärtans dag. eller den halv timme som är kvar av den ;) btw, jag har studiedag imorgon. SSKÖNNT! godnatt gott folk.

puss / rutigarooth

det vackraste jag har är, DU!!

idag har jag tillbringat min dag i kungsberg, mesta dels med lilav men med bella o dom också :)
skit kul, hade fan glömt hur skoj det är däruppe!
nu sitter jag här.. och tänker.. har precis kikat på några avsnitt av AA (andra avenyn för er som inte vet det, & dock inte anonyma alkolister som vissa tror!!) tänker på min framtid.. har faktiskt ingen aning alls om vad som kommer hända.. vill verkligen flytta hemifrån, NUNUNU! dela allt med älskling, varenda dag och allting. men det är en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse på ett tag. saknar min älsklings så det gör ont! träffade honom senast i morse. men saknar honom iallafall, massvis! men får inte träffa honom förren imorgon eftermiddag. vilket gör mig ännu deppigare! :/ åh, jag vill bara härifrån nu! älskling, kan du inte bara komma och hämta mig härifrån ? jag vill vara med dig. jag vill inte vara här. fan också! jag vill bort härifrån. skit samma. nu ska jag titta tv eller göra nått annat. inte sitta här iallafall. jag saknar dig vännen, du är det bästa och vackraste jag har!

btw, jag glömde en sak. jag har bakat hallon & marängtårta idag! stolt ;) till mig och älskling imorgon. kanske kan knäppa kort på den så får vi se om den visas på kort imorgon eller nått sånt :) men iallafall. ska kila. puss

vi hörs och ses, puss  // REBECCA

kärlek är blind

fitta också. jag hittar inte mina slalomskidor !
akuuuuuut! haha, idag har det varit ganska segt i skolan. haft fysik prov, gick väl ganska bra.. tror jag ? ;)
sen fick jag reda på mitt svenska nationella läsförståelse prov. det var inte riktigt klar rättat, men var  VG :)
nu ska jag åka hem till papsen och så ska jag ringa gull älsklingen. (alla hjärtans dag på torsdag!!! <3)
sen ska jag iväg och träna. skönt! sen hem & så kanske älsklingen dyker upp! myspys! :)
 menmen, lite käk nu & sen hem till papsen! :) vi hörs, puss

sommar -08 med S <3

haha, nu har jag skaffat en ny blogg. och förhoppningsvis ska jag ha tid och lust att skriva i den..
nu sitter jag här. har nyss pluggat! man blir bara deprimerad av att plugga :(
speciellt NO-ämnen! menmen, sitter här nu och väntar på att älskling ska dyka upp..
och det gör han väl förhoppningsvis om en stund.. han jobbar eftermiddag! ;)
aja, ska kila och plugga lite till & lite till & lite till.. och sen förhoppningsvis sova. godnatt gott folk!


samuel, älskling, världens bästa pojkvän - jag gör allt för dig! jag kan gå genom eld och vatten för dig. jag kan dö för dig. du är det bästa jag, jag älskar dig!

RSS 2.0