Kärleken övervinner allt!

Godmorgon!
Hoppas alla mår bra där ute! :)

Igårkväll kollade jag på Uppdrag Granskning, det gjorde mig så otroligt ledsen och arg. Jag grät genom hela programmet, hur kan man utsätta en familj för något sådant fruktansvärt? Vi fick verkligen se en otroligt stark familj, som har kämpat och kämpat under ett års tid nu! Thomas (som förövrigt är min tremänning/syssling) blev kallad pedofil, det fulaste och mest kränkande som finns.
Jag vet att soc har varit hjärndöda mååånga gånger tidigare, och har agerat HELT FEL! Men jag tror faktiskt att dom slog alla rekord i det här fallet. Det är ofattbart hur någon bara kan ta ens barn ifrån en.
Det skrämmer faktiskt mig själv från att skaffa barn, just för att man inte får filma när ens barn busar. För då är det barnpornografi? Vilket är sjukt! Vem vill inte ha filmer på sina barn när dem är små? Och vilka barn har INTE varit nakna när dom busat med varandra? Det är så sjukt! Och jag blir så arg! Oskyldigt anklagade
Jag vill bara önska All lycka till Thomas, Jennie och tjejerna!♥♥

Jag kollade även på Kalla Fakta igår, om lille Martin från Järbo som dog i mars i år.
Hur kan man lämna flera barn som leker på en gård för att gå och hämta posten på dagis?
Hur kan man ens tänka tanken? Ja visst, självklart att människor kan göra fel. Självklart att människor inte alltid tänker rätt, man är trots allt bara människa. MEN, varför finns det en slags rutin i att gå och hämta posten när man bara är en ue personalen som ska ha uppsikt över barnen på gården och VARFÖR säger chefen på dagiset att man i stor sett inte gjort något fel. Precis som åklagaren säger?

Jag förstår mig inte på polisen många gånger, jag förstår mig inte på åklagare och jag blir bara arg!
Och soc i Sandvikens kommun, er tycker jag inte alls om. Och kommer nog aldrig att göra!

Hur som helst, nog om det. Prata om något annat kanske!
Jag börjar jobba om 45 min. Igår kom min värdpappas föräldrar från Grekland. Barnens Papou och Yaya, alltså farfar och farmor :)
Jag ska snart gå ner och fixa lite käk åt mig och Alexi, eller bara åt Alexi. Jag är inte ens hungrig :)
Får se vad vi hittar på idag, kanske en sväng till Josse och Viktor :) I don't know!
Ska hämta tjejerna på skolan runt 15 iallafall :)
Ikväll ska jag baaara ta det lugnt, precis som igår. Jag behöver vila känner jag! Samtidigt som jag skulle vilja träna lite, men blir så sjukt mörkt på kvällarna så vågar knappt gå ut själv. Och om jag ska springa så vill jag springa utan mobil med mig, vilket inte känns ultimat. Så kanske tar en löptur imon bitti då ist!
Så blir nog iallafall häng med datorn ikväll, skype, msn och någon film kanske :) Just de, jag tänkte nog byta header på min blogg snart. Grejen är ju den att jag skulle vilja ha en hel dag på mig att fixa. Vilket jag inte alls har om jag inte vill sitta i helgen. Haha! Så jag tar nog antingen ikväll eller imorgon kväll(ska vara barnvakt då!) isf :)
Nej men nu ska jag iallafall dra på mig en kofta och springa ner i köket och kolla om Alexi börjar bli hungrig :) Leo sover middag tror jag :)
Ha en fin dag hörrni, så hörs vi!
Känner att jag börjar bli förkyld nu också... FY BUBBLAN! :/
Puss


Smått sliten brud

Kvalitén är väl den sämsta i världshistoriens också, bra där Webbcamen :)
Anyway, byyeeee


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0