Utvärdering av mitt finafina år, 2011

Kanske är dags för en utvärdering av året som gått? Ja jag tror nog det :)

Så, hur har året varit?

Året har varit fyllt med kärlek, svåra beslut, läskiga men nödvändiga steg framåt i livet, styrka och mod!
Jag vet att jag själv har växt lite lite för varje dag som gått, jag vet att jag är en stark person. För att jag vet att jag har viljan! Alla som känner mig vet att jag är fruktansvärt envis, och det är jag stolt över! Jag gör inte saker jag inte trivs med eller saker jag inte vill göra, jag låter inte människor sätta sig på mig.
Jag är ofta väldigt väldigt ärlig, ibland kanske för ärlig och ibland är jag kanske tyst fast jag borde prata.
Men skillnaden idag, jämfört med för något år sedan är att jag vet mina svagheter och mina styrkor.

Året har varit alldeles alldeles fantastiskt!

Jag har mått otroligt bra! Jag har varit så fruktansvärt stolt över mig själv mångamånga gånger!
Jag har gjort så otroligt mycket roliga saker, jag har tagit stora beslut SJÄLV, jag har prövat mina vingar ett flertal gånger på sätt jag inte provat förut och jag har tänkt till några gånger extra inför varje beslut.
Jag har flyttat 2 gånger. Jag har haft en egen lägenhet, förvisso i bara ca. 2 månader för sommarjobbet. But anyway :) Jag bor nu i England, i London. Som jag kallar för möjligheterna stad, jag stormtrivs. Jag älskar livet där, jag älskar människorna. Jag har fått vänner för livet, som jag dessutom saknar nå oerhört just nu♥

underbara 2011, det har hänt så otroligt mycket.
Studenten var underbar, nej OSLAGBAR till och med, sommaren var jobbig men fan va grym den va!
Jag jobbade som ett as, festade alldeles för lite, hängde i min grymma bil hur mycket som helst och jag tyckte att livet var jävligt gött med alla sköna människor jag träffade!
Jag var utomlands 2 ggr, Tunisien i juni med min fina familj och Nicole.
Det var grymt!
I augusti stack jag och Sassa till Turkiet och dansade rumporna av oss, jag tatuerade mig för 3 gången och jag älskade livet even mooore!

Hösten har varit läskig, spännande, as rolig, galen, insane, mysig, fin, rolig, konstig, underbar, sjuk och bäst! :)
Jag är så glad att jag flyttade till England, bästa beslutet på länge!

Nu har jag haft en alldeles fantastisk jul tillsammans med mina fina vänner och min underbara familj! Oslagbart! Juldagen var oerhört trevlig med underbara människor, och hela veckan som har gått nu har varit speciell. Det har hänt så mycket och jag är så glad. Veckan har varit underbar, tack fina Du
Nyårsaftonen var den bästa på väldigt lång tid, jag hade så jäkla roligt! Trots att det blev lite tjafs och sådana tråkigheter men allt annat fint vägde upp. Tack till alla som medverkade till den fina kvällen/natten! Och stort tack till Andreas som hade festen hemma hos sig :)
En kväll jag sent kommer att glömma :)
Idag sov jag tills klockan ett och sen låg jag i soffan hela dagen och bara hade det underbart bra, hade rena lyxen som fick pizza och pepsi också! Tack!♥

Jag fick ett väldigt bra avslut på året igår också, alltså igår på dagen, jag mötte en person jag inte mött på väldigt lång tid. Ett möte jag "gruvat" mig lite inför tror jag.. Inte något jag tänkt på tidigare, men märkte igår. Men det gick galant och det var bara väldigt skönt. Ett avslut på all den där skiten som har varit. Alla dumma ord som har använt och konstiga saker som sagts. It's really really over, finally! Om du läser det här, tack för att du hejade! Du anar inte hur skönt det var! :)

Imorgon åker jag tillbaka till London igen, flyget går 18.20.
Så det är bara på't igen nu, köra ett halvår till! Fyllt med äventyr och massa skoj, självklart prövningar också.. :) Men jag välkomnar allt! Jag saknar mina fina tjejer, jag vill veta allt om deras jul och nyår och jag vill berätta allt om mitt ;)

Så nu välkomnar jag sista året som tonåring, med en stor puss och blickar framåt mot alla prövningar och äventyr som 2012 ger mig. Jag är taggad till tusen och jag vet att det blir ett storslaget år om jag bara vill! Det blir vad man gör det till, så nu KÖÖÖR VI!

Jag älskar mitt liv och jag älskar alla äventyr jag får vara med om.
Men, idag känns det svårt att lämna skitviken.
Men så är det väl alltid när man varit hemma en tid och myst med vänner och familj.

Sov så gott alla fina människor, hoppas ni har det underbar så hörs vi snart igen!
BIG HUG!

*Tack för allt, för att du är underbar och för att du får mig att skratta. För det är precis just det, att du gör mig så otroligt glad. Tack för att du är bäst! PUSS♥*

Här kommer en bildbomb!
Varsågod!
2011

image descriptionimage description
image description


♥♥♥♥♥
image description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Kommentarer
emma

Hej :) Först och främst, riktigt bra blogg Rebecca!

Sen har jag en fråga, kan du inte lägga upp info om vart/hur du fick Au Pair jobbet i London, och hur man skall gå tillväga för att söka jobb och få de där?

Är grymt sugen på att flytta till London ett tag jag med för att få värdefull erfarenhet. Gör du det är du jättegullig!

Kram Emma

2012-01-02 @ 00:53:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0